Over ons

Wie is Bar & Party Team?


Ik ben Silvie Pulles, een jonge en enthousiaste professional bij Bar & Party team. Mijn passie ligt in het verzorgen van feesten en evenementen tot in de puntjes. Of u nu behoefte heeft aan barpersoneel, bedieningsmedewerkers, of catering, bij Bar & Party team bent u aan het juiste adres. Mijn belangrijkste taak is om al uw zorgen uit handen te nemen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw feest.

Ervaring en Passie


Mijn ondernemersreis begon met inspiratie van mijn moeder, die haar eigen cateringbedrijf, Orange Counter, runt. Ik heb haar jarenlang geholpen bij het organiseren en uitvoeren van feesten en evenementen. Na talloze feestjes te hebben meegemaakt, groeide mijn enthousiasme voor dit vak. Door mijn ervaring in die periode is mijn passie voor evenementenorganisatie ontstaan, en dit heeft me uiteindelijk aangemoedigd om mijn eigen onderneming te starten.

Waarom zou u voor Bar & Party team kiezen?

Maatwerk en Betrokkenheid


Wat mij echt anders maakt, is dat ik persoonlijk betrokken ben bij elk feest of evenement. Ik vind het belangrijk om te begrijpen wat mijn klanten willen en hun visie te delen. Ik werk hard om elk detail aan te passen aan hun wensen, zodat elk evenement precies is zoals zij het willen.

Stressvermindering


Het organiseren van feesten/evenementen kan stressvol zijn, maar mijn service is er om die stress van uw schouders te halen. U kunt zich ontspannen en genieten van uw feest, terwijl ik alles voor u regel.

Veelzijdigheid


Of het nu gaat om particuliere feesten, zakelijke bijeenkomsten of andere evenementen, mijn ervaring is veelzijdig. Wat voor soort evenement u ook heeft, ik ben er om u te ondersteunen.

Uw Wensen, Onze Prioriteit


Bij Bar & Party is uw tevredenheid het belangrijkst. Ik werk samen met u om ervoor te zorgen dat uw idee├źn werkelijkheid worden. Uw wensen staan centraal.

Ga maar vast versieren, want er is altijd iets te vieren!